Petersen Finance & Control boekhouder

Petersen Finance & Control is gevestigd in Heerlen. Ik ben een zeer ervaren financiële professional met ervaring binnen multinationals, start-ups en eenmanszaken.

In mijn verschillende posities heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van boekhouden maar ook financieel management behoort tot mijn ervaringsgebied.

Mijn diensten en services

De diensten die ik aanbied lopen uiteen. Zo kunt u mij inhuren om uw boekhouding bij te houden van A tot Z. Maar ook voor een advies of een second opinion kunt u altijd bij mij terecht.

Door mijn ervaring binnen verschillende bedrijven en branches ben ik bovendien in staat om u te adviseren op verschillende terreinen. Hierbij kunt u denken aan liquiditeitsplanning, winst optimalisatie maar ook op het gebied van inrichten van processen en procedures kan ik u ondersteunen en adviseren.

Automatiseren en tijd besparen

Doordat ik over veel ervaring bezit op het gebied van implementeren van erp pakketten en boekhoudpakketten, kan ik u ook op dat gebied ondersteunen. Mijn insteek is hierbij altijd om zoveel mogelijk te automatiseren. 

Dit zal bij het bijhouden van de boekhouding veel tijd besparen hetgeen uiteindelijk op de kosten zal besparen.

Inzetbaar voor elk type onderneming

Ik vind het leuk om te werken met allerlei bedrijven. Van klein tot groot. Dus ook al bent u zzp'er of heeft u een kleine MKB onderneming, schroom niet om  mij te benaderen. Ik ben altijd in staat u te helpen bij het oplossen van problemen, het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden of uw financiële processen en organisatie te optimaliseren.

Schroom ook niet om mij te benaderen voor advies wanneer u een boekhoudprogramma wilt kopen.

Locatie speelt geen rol

Daarnaast ben ik gewend om te werken via online boekhouden. Op die manier kan ik u ook van dienst zijn indien u niet gevestigd bent in het zuiden van het land

Remote werken is voor mij geen enkel probleem.

Petersen Finance & Control

Om dit te onderstrepen, heb ik onlangs project uitgevoerd voor bedrijven gevestigd in Los Angeles en Saudi Arabia, zonder op de locatie aanwezig te zijn.

Bewezen expertise en kennis

Voor mijn Freelance activiteiten werk ik ook via Toptal. Dit is een exclusieve groep van freelancers, waar alleen de allerbeste worden toegelaten. 

Slechts 3% van degene die toelating willen krijgen tot dit platform komt door de selectieprocedure heen. Aangezien ik tot deze 3% behoor, kunt u er zeker van zijn dat u met mij een zeer getalenteerde en ervaren professional in huis haalt.

Contact en gegevens

BedrijfsnaamPetersen Finance & Control
CategorieBoekhouder in Limburg
WoonplaatsHeerlen
Telefoon0624500020
Whatsapp0624500020
Persoonlijke websiteEdwinpetersen.nl
LinkedinEdwin Petersen
E-mailinfo@edwinpetersen.nl
KVK-nummer 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *